середу, 13 грудня 2017 р.

Науково-практичний семінар 

«ТЕХНОЛОГІЇ БАГАТОМОВНОЇ ОСВІТИ В СУЧАСНІЙ УКРАЇНСЬКІЙ ШКОЛІ»


13 грудня 2017 року Запорізьким обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти спільно з Запорізьким багатопрофільним ліцеєм «Перспектива» проведено науково-практичний семінар «ТЕХНОЛОГІЇ БАГАТОМОВНОЇ ОСВІТИ В СУЧАСНІЙ УКРАЇНСЬКІЙ ШКОЛІ» для учасників Пілотного проекту «Формування багатомовності дітей та учнів: прогресивні європейські ідеї в українському контексті».
Керівники закладів освіти та координатори проекту обговорили шляхи запровадження білінгвальної освіти, перспективи використання міжнародногодосвіду, можливості імплементація предметно-мовного інтегрованого навчання (методика CLIL).
Практичне використання методики CLIL для інтегрованого навчання мови та предмету учнів закладів загальної середньої освіти було продемонстровано учителем Запорізького багатопрофільного ліцею «Перспектива» Самуковою І.П. та доцентом кафедри філософії та суспільно-гуманітарних дисциплін КЗ «ЗОІППО» ЗОР Береговою О.А. на прикладі фрагменту уроку літератури у 9 класі за темою «Байронизм и байронический герой».

Немає коментарів:

Дописати коментар