четвер, 19 квітня 2018 р.

Наступний навчальний рік - рік французської мови


21 квітня 2018 року відбулась офіційна зустріч керівництва КЗ «ЗОІППО»ЗОР з Фабрісом Пето – аташе Посольства Франції в Україні з питань співробітництва у галузі французької мови.
2018-2019 навчальний рік Міністерство освіти і науки України планує оголосити роком французької мови. За підтримки посольства Франції в Україні на вересень 2018 року заплановано проведення «Регіонального дня 2.0» для вчителів французької мови Запорізької області. Під час тренінгу педагоги навчаться працювати з французькими «інструментами» опанування мови (ресурси Французького інституту, Campus France, CIEP, TV5MONDE), інтегрувати цифрові ресурси в навчальний процес. За результатом підвищення кваліфікації вчителі французької мови отримають сертифікати.
Учасники зустрічі обговорили продовження навчання вчителів Запорізької області за програмою PRO FLE, яка є спільним проектом Посольства Франції з Міністерством освіти і науки України та обласними інститутами післядипломної педагогічної освіти, інші питання щодо подальшого співробітництва у галузі освіти.

Немає коментарів:

Дописати коментар