неділю, 17 лютого 2019 р.

Фінальний етап ХІХ Міжнародногоконкурсу з української мови імені Петра Яцика в Запорізькій області

Департамент освіти і науки облдержадміністрації спільно з КЗ «Запорізький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» ЗОР на базі Запорізької гімназії № 2 провели фінальний етап ХІХ Міжнародногоконкурсу з української мови імені Петра Яцика.  Піснями, танцями, щирими словами звернулися до присутніх гімназисти. Колектив Запорізької гімназії № 2 (директор Кравченко В.В.) сприяв доброзичливій та творчій атмосфері, створенню настроєвості. 
У рамках заходу відбулося урочисте нагородження учнів та студентів, які посіли призові місця в обласному етапі конкурсу, грамотами Департаменту освіти і науки облдержадміністрації, дипломами переможця і книгами від Ліги українських меценатів. Учителів та викладачів, які підготували фіналістів, відзначено грамотами Департаменту освіти і науки облдержадміністрації. 
Загалом у Першому етапі ХІХ Міжнародногоконкурсу знавців української мови імені Петра Яцика в Запорізькій області взяло участь: учнів 5-11 класів – 16562; учнів професійно-технічних навчальних закладів – 1072; студентів І-ІІ р. а – 520; студентів ІІІ-ІУ р. а. – 1019.

Немає коментарів:

Дописати коментар